Kiinnostus kasvaa, aika vaan kuluu

Niinpä niin. Viime kerralla, kun kirjoitin postauksen, olin intopinkeänä ja rintaa röyhistellen keräämässä uusia ideoita ja aiheita tulevia Facebook-postauksiani varten. Sen jälkeen on sairastettu kausiflunssat, kirjoitettu muutamia koulutehtäviä, istuttu koulunpenkillä, syötetty ja puunattu pientä lasta, treffattu kavereita, unohdettu oma liikuntaharrastus, passattu miestä ja putsattu koti. "Maailma valmiiksi ennen joulua" -syndrooma päällä siis, ollut koko viimeisen kuukauden ajan.

Vaikka sainkin mukavia ja tsemppaavia kommentteja edelliseen postaukseeni, olen edelleen vannoutunut pöytälaatikkokirjoittelija. Kynnys julkaista juttuja sen kun vain kasvaa. Olen kuitenkin huomannut, että saan postauksista aivan mielettömän paljon iloa ja hyötyä itselleni, kunhan vain onnistun löytämään itselleni aikaa etsiä mielenkiintoisia aiheita.

Tilanteeni on muuttunut sen verran, että luultavasti tulen olemaan kotona hieman pidempään kuin alun perin suunnittelin. Tulevaisuudessa aion edelleen jatkaa tämän pienen kehitystyöni parissa – ennen kaikkea itseni vuoksi. Myös oman blogin perustaminen on käynyt mielessä jo monena vuotena. Ehkä siihenkin rohkaistun vielä. 

Ihanaa joulun odotusta!

Profile picture for user Jenna Karhu