Sisäinen viestintä

Mar 4
Kirjoittaja: Katja L.
2
Toimiva sisäinen viestintä parantaa työntekijäkokemusta
Sisäinen viestintä Teamsiin, än-yy-tee NYT! Tällainen komennus kävi tänä syksynä organisaatiossani, jossa työskentelee noin 400 henkilöä eri tehtävissä.
Lok 30
Kirjoittaja: smtak
2
Created by Jigsawstocker, Freepik.com 1 <a href="https://www.freepik.com/free-photos-vectors/business">Business image created by Jigsawstocker - Freepik.com</a>

Yrityksen sisäinen viestintä tuntuu yksinkertaiselta asialta, mutta varsinkin suuremmissa yrityksissä tiedon jakaminen on osoittautunut lähes mahdottomaksi tehtäväksi. Viestintään panostaminen toisi organisaatioille paljon hyötyjä, tästä esimerkkinä yrityksen ja yksilön tarkoitus – miksi olemme töissä täällä, miksi teemme mitä teemme.

Lok 28
Kirjoittaja: Carita
2
Infonäyttöjen toimintaperiaate
Aloitin tällä viikolla yrityksessämme uuden sisäisiä infonäyttöjämme ohjaavan järjestelmän testauksen ja olen nyt aivan innoissani. Olen suunnitellut tällaisen järjestelmän käyttöönottoa jo pidemmän aikaa, mutta viivytin hanketta todettuani kanavan vaativan yllättävän paljon manuaalista työtä ja suunnittelua. Onnekseni sopiva kumppani ja järjestelmä löytyivät nyt syksyllä erinomaisen sattuman kautta.
Lok 11
Kirjoittaja: Marika H.
2
Intranet, kuten palikatkin, ihan sekaisin.
Intranet on melkoinen murheenkryyni, koska liian usein kuulee jonkun työyhteisössä sanovan, että intranet on sekava eikä sieltä löydä mitään. Intranetin tarkoitus on antaa perustiedot yrityksen toiminnasta ja prosesseista sekä tukea työntekoa.
Jou 8
Kirjoittaja: Tuuli H.
3
keskustelu
Google+ on monille täysin tuntematon palvelu. Osa taasen muistaa, että siitä povattiin aikoinaan kilpailijaa Facebookille, mutta palvelu ei lähtenyt kunnolla lentoon, ainakaan Suomessa. Google+:a käytetään kuitenkin edelleen niin kuluttajapuolella kuin yrityksissä sisäisen viestinnän työkaluna.