Bloggaus

Lok 13
Kirjoittaja: mirvanen
2
Oma blogini alkaa NYT!
Unelmani on oma blogi, jossa pohdin uraa ja elämääni ja innostan samanlaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä. Oma blogi tarkoittaa minulle myös vapautta tehdä kiinnostavia asioita missä vaan, sekä myös mahdollista tulon lähdettä.

 

Apuuva! Mistä blogitietoa?

Olen noviisi blogimaailmassa. Enkä oikeastaan seuraa yhtäkään blogia.

Lok 5
Kirjoittaja: Meeri H
6

Tämän päivän agendalla oli kirjoittaa postaus opintoihini liittyvään blogiin. En oikeastaan tiennyt, mistä postauksen kirjoittaisin. Paljon asioita tuntui olevan joista haluaisin kirjoittaa. Miten rajaisin aiheeni napakasti? Tietokone raksuttaa, on jumissa, ei avaudu. Päätän siis katsoa Inhimillisen tekijän. Ja mikäs onkaan aiheena; kolme nettivihan kohteeksi joutunutta henkilöä kertoo kokemuksistaan. Tämä on pakko katsoa, aihe alkoi kiinnostaa heti.

Lok 5
Kirjoittaja: Johanna Järviranta
5
Avoimet työpaikat

Markkinointikampanja, myyntikampanja, hyväntekeväisyyskampanja. Kampanjoita on moneen lähtöön, mutta suurin niistä on työnhakukampanja. Ainakin minulle, tällä hetkellä. Otin tämän blogipostaukseni aiheeksi miettiä niitä keinoja, joilla työnhakukampanjani saisi enemmän näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Tavoitteeni on saada kampanjan tuloksena oman alan töitä.