Viestinnän suunnittelu

Mar 8
Kirjoittaja: Satu R.
1
viestintäkaavio

Sisäinen viestintä taitaa olla organisaatioiden ikuinen kehittämiskohde. Väestöliitön mukaan toimivan parisuhteen merkkejä ovat päivittäinen kuulumisten vaihtaminen, keskinäinen hellyys, toisen kehuminen ja rakkauden sanat. Myönteisten viestien merkitys on suuri. Resepti voisi toimia organisaatioidenkin viestinnässä. Voidaan toki jättää pois hellyys ja rakkauden sanat. 

Lok 6
Kirjoittaja: Satu Kiuru
0

Ensimmäisessä blogipostauksessani kerroin, millainen hyvän intran tulisi olla. Listasin myös muutaman keinon, joiden avulla pystyy rakentamaan organisaation näköisen intran. Tässä kirjoituksessa nostan esiin kehittämistehtäväni parhaita paloja: tuloksia ja tulevaisuuden kehittämisaskeleita.

 

 

Pienillä muutoksilla paljon aikaan

 

Lok 6
Kirjoittaja: Johanna A
7

Organisaation sisäinen viestintä, mitä se on? Mikä on sen merkitys hyvinvoivassa ja toimivassa työyhteisössä? Kehittämisprojektissani lähdin hakemaan vastauksia näihin kysymyksiin tavoitteenani toteuttaa yhtenäistä viestintäkäytäntöä tukeva sisäisen viestinnän pelikirja Client Management & Operations -tiimillemme.

Lok 6
Kirjoittaja: Sanniminni Sakari
4

Ootko muuten chattaillyt koskaan? Vaihtanut kanavaa kiinnostavien tyyppien ja juttujen toivossa. Hengannut samaan aikaan useilla kanavilla. Yksien kamujen kanssa skypetetään ja toisten kanssa jutellaan facebookissa, ehkä vaan seurataan feediä. Mutsin kanssa lähinnä meilataan, joskus soitellaan ja nähdään. On mulla ihan oikeitakin ystäviä, joiden kanssa käydään kahvilla ja avaudutaan kaikesta mahdollisesta. Chattituttuja saatetaan nähdä joskus miiteissä. Ootko muuten koskaan skrollannut chattia ja yrittänyt löytää, että kuka sanoikaan mitä ja missä?

Lok 6
Kirjoittaja: Eija Tiura
4

Kaikki lähti entisen työkaverin puhelinsoitosta. Hän työskentelee projektitehtävissä Lasten Liikunnan Tuki ry:ssä ja soitti kysyäkseen neuvoa viestintäasiassa. Se tuli kuin tilauksesta. "Olisi tällainen kurssi, johon tarvitsen viestintään liittyvän kehittämistehtävän aiheen", kerroin. Pyörät lähtivät pyörimään. Tapaaminen yhdistyksen pomon kanssa. Paljon sekalaisia tarpeita.