Viestintäsuunnitelma

Lok 6
Kirjoittaja: Johanna A
7

Organisaation sisäinen viestintä, mitä se on? Mikä on sen merkitys hyvinvoivassa ja toimivassa työyhteisössä? Kehittämisprojektissani lähdin hakemaan vastauksia näihin kysymyksiin tavoitteenani toteuttaa yhtenäistä viestintäkäytäntöä tukeva sisäisen viestinnän pelikirja Client Management & Operations -tiimillemme.

Lok 5
Kirjoittaja: Diana Kunnas
4

Pohjoismaisen kasvuyrityksen Suomen-konttori päätti laittaa sisäisen viestintänsä uusiksi. Liiketoiminta oli vuosien varrella kasvanut nopeaa tahtia sekä Suomessa että ulkomailla. Monet asiat olivat jääneet nopeasti kasvavassa organisaatiossa vähälle huomiolle. Yksi näistä oli yrityksen sisäinen viestintä. Ongelma tiedostettiin ja sisäinen viestintä haluttiin uudistaa. Tavoite oli lisätä työyhteisön avoimuutta ja työntekijöiden viihtyvyyttä.

Lok 5
Kirjoittaja: Katri Trebs
3

Suksi ei luista ja tuntuu sekavalta. Ovatko välineet vanhat eikä viesti kulje? Onko projektiryhmä eksynyt eri laduille? Näitä pohdiskelin projektin ensi metreillä. Työpaikallani on alkamassa talous- ja henkilöstöhallinnon projekti, jossa muuttuvat toimintatavat ja tietojärjestelmä. Projekti kuuluu suurempaan hankekokonaisuuteen, joten sitä hallinnoidaan talon ulkopuolelta.