Blogit

Jou 12
Kirjoittaja: OP
0
Yritysblogi

Teknologian kehittyessä yritykset joutuvat muuttamaan omia markkinointiin liittyviä toiminta- ja lähestymistapoja. Uudet teknologiat tarjoavat yrityksille uusia tapoja hakea asiakkaita ja kontakteja yritysten kohderyhmiin. 

Virtuaalimaailmassa on tällä hetkellä ylituotantoa erilaisista tiedoista. Usein yritysten sivuilta löytyy paljon ”tylsiä” tekstejä, joita monilla ei ole edes halukkuutta avata tai lukea. Yksi tapa toimittaa potentiaalisille asiakkaille eläviä ja tuoreita tietoja omasta bisneksestä on luoda netissä yritysblogia.

Lok 6
Kirjoittaja: Kaisu Lehtomaa
9

Niin kuin elämässä yleensä, on helpompi neuvoa muita kuin katsoa omaa elämää ja ohjata sitä parempaan suuntaan. Huomasin saman asian pohtiessani omaa henkilöbrändiäni sosiaalisessa mediassa.

Lok 5
Kirjoittaja: Marko Borg
2

Tämän päivän agendana minulla oli kirjoittaa postaus opintoihini liittyvään blogiin. Blogiin kirjoittaminen tuotti minulle vähän tai oikeastaan vähän enemmän harmaita hiuksia. Mitä pirua oikein tänne nyt kirjoittaisin? Minulla pyörii aiheeseeni liittyen todella paljon erilaisia visioita ja tapoja lähteä yrityksen some-markkinointia rakentamaan, mutta en oikein tiedä millä näkökulmalla asiaa oikein lähestyisin. Laitan kumminkin läppärini sivuun ja haen inspiraatiota "Salkkareiden" parista, jos ideat selkeytyisivät.

Lok 5
Kirjoittaja: Meeri H
6

Tämän päivän agendalla oli kirjoittaa postaus opintoihini liittyvään blogiin. En oikeastaan tiennyt, mistä postauksen kirjoittaisin. Paljon asioita tuntui olevan joista haluaisin kirjoittaa. Miten rajaisin aiheeni napakasti? Tietokone raksuttaa, on jumissa, ei avaudu. Päätän siis katsoa Inhimillisen tekijän. Ja mikäs onkaan aiheena; kolme nettivihan kohteeksi joutunutta henkilöä kertoo kokemuksistaan. Tämä on pakko katsoa, aihe alkoi kiinnostaa heti.

Lok 5
Kirjoittaja: Heidi Lindblom-Savinen
4

Kuulaat, pirteät syyspäivät ja kaikki rullaa -fiilis on vaihtunut loppuvuoden kaamokseen ja pienoiseen kaaokseen. Miten käy blogini? Vastaus on, että nyt jos koskaan on sen aika! Huomaan itse tarvitsevani blogiani jopa enemmän kuin aiemmin ja ilokseni olen saanut huomata, että se kiinnostaa muitakin.