Mindfulness

Mar 29
Kirjoittaja: Catharina S.
2
Pysähtyminen
Maailma ja ihmiset ovat koko ajan menossa jonnekin, kalenterit ovat täynnä ja ihmiset ovat stressaantuneita ja väsyneitä. Tuntuu, että yhteiskunta on tikittävä aikapommi, joka kohta räjähtää. Milloin opimme elämään hetkessä, hidastamaan tahtia ja pysähtymään?
Lok 5
Kirjoittaja: Heidi Lindblom-Savinen
4

Kuulaat, pirteät syyspäivät ja kaikki rullaa -fiilis on vaihtunut loppuvuoden kaamokseen ja pienoiseen kaaokseen. Miten käy blogini? Vastaus on, että nyt jos koskaan on sen aika! Huomaan itse tarvitsevani blogiani jopa enemmän kuin aiemmin ja ilokseni olen saanut huomata, että se kiinnostaa muitakin.

Lok 5
Kirjoittaja: Heidi Lindblom-Savinen
4

Päätin alkaa kirjoittaa blogia... minä, joka en edes seuraa blogeja. Kurssikaveri laittoi linkin, josta selvisi, että blogeja on 57026 ja tänään niitä on tullut 76 uutta. Oikeasti? Ketä kiinnostaa, mitä minulla on asiaa tässä blogiviidakossa?

Olen mennyt tukka putkella viimeiset vuodet ja ottanut niin töissä kuin vapaalla projektia projektin perään. On työ, on tämä perhe, on nämä harrastukset, on nämä ja nämä projektit, nämä ja nämä muut jutut. Ja nyt vielä olisi tämä blogi.

Miksi sitten lähdin tähän juttuun?