Hyvinvointi

Lok 5
Kirjoittaja: Maarit Sylvander
6

Yritysviestinnän kurssilla valitsin kehittämistyökseni kotisivujen tekemisen kosmetologille. Hän ei ole ollut lainkaan tekemisissä some-maailman kanssa, joten aluksi suurin haasteeni oli saada hänet hyväksymään ajatus. Vähitellen sain hänet innostumaan ja yhteistyömme alkoi sujua. 

Ensimmäisessä blogissani kuvasin, miten nettisivujen teko lähti käyntiin, ja tämä toinen blogini kertoo, mikä on nykyhetken tilanne ja mitä on odotettavissa tulevaisuudessa.

Lok 5
Kirjoittaja: Heidi Lindblom-Savinen
4

Kuulaat, pirteät syyspäivät ja kaikki rullaa -fiilis on vaihtunut loppuvuoden kaamokseen ja pienoiseen kaaokseen. Miten käy blogini? Vastaus on, että nyt jos koskaan on sen aika! Huomaan itse tarvitsevani blogiani jopa enemmän kuin aiemmin ja ilokseni olen saanut huomata, että se kiinnostaa muitakin.

Lok 5
Kirjoittaja: Maarit Sylvander
5

Ystäväni, joka on kosmetologi, on melko arka ja tietyllä tavalla vanhanaikainen. Hänellä ei ole älypuhelinta, sähköpostiosoitetta, läppäriä eikä tablettia. Häntä pelottaa koko digitaalinen maailma. Hän havahtui, kun hänen omistamansa kosmetologiyritys alkoi tuottaa tappiota. Asiakkaiden keski-ikä oli noussut huimasti ja yhteydenotot olivat harventuneet. Ystäväni ymmärsi muutoksen syyn vasta, kun otin asian puheeksi. Hänen yrityksensä oli jäänyt viime vuosisadalle.

Lok 5
Kirjoittaja: Heidi Lindblom-Savinen
4

Päätin alkaa kirjoittaa blogia... minä, joka en edes seuraa blogeja. Kurssikaveri laittoi linkin, josta selvisi, että blogeja on 57026 ja tänään niitä on tullut 76 uutta. Oikeasti? Ketä kiinnostaa, mitä minulla on asiaa tässä blogiviidakossa?

Olen mennyt tukka putkella viimeiset vuodet ja ottanut niin töissä kuin vapaalla projektia projektin perään. On työ, on tämä perhe, on nämä harrastukset, on nämä ja nämä projektit, nämä ja nämä muut jutut. Ja nyt vielä olisi tämä blogi.

Miksi sitten lähdin tähän juttuun?