Videot

Mar 21
Kirjoittaja: Atso S
4
This is fine.
Yhä harvempi lapsi kastetaan evankelisluterilaiseen kirkkoon. Seurakuntien talousnäkymät synkistyvät vuosi vuodelta. Onko nettivideo ratkaisu tähänkin ongelmaan?
Lok 5
Kirjoittaja: Anna
5

Projektini kiinnostavin osuus on nettisivujen benchmarkkaus. Luulisi olevan helppoa löytää visuaalisesti näyttäviä ja käytettävyydeltään soljuvia sekä selkeitä sivuja. Mutta ei – laaja internetin maailma on sivuja pullollaan, eikä yksinkertainen Google-haku tuota kuin mielipidepalstojen kyseenalaista antia.

Lok 5
Kirjoittaja: Jenna Karhu
3

Oma pieni projektini on lähtenyt vallan käsistä tässä parin viikon aikana. Kun jotain päätän ja haluan, niin silloin alkaa tapahtua. Pidän työstäni niin paljon, etteivät edes mammaloma tai opintovapaa estä minua imemästä tietoa ja uusia trendejä mualimalta.

Itse asiassa -blogin ensimmäiset kirjoitukset ovat olleet hienoja – ja asiallisia. Minulle tuli heti mieleen, että apua en osaa olla yhtä asiallinen. Koetan kuvata tämän hetken fiiliksiäni projektista mahdollisimman totuudenmukaisesti. Ei ole helppoa, sillä en ole itsekään aivan kartalla.