Oma elämä

Lok 5
Kirjoittaja: Meeri H
6

Tämän päivän agendalla oli kirjoittaa postaus opintoihini liittyvään blogiin. En oikeastaan tiennyt, mistä postauksen kirjoittaisin. Paljon asioita tuntui olevan joista haluaisin kirjoittaa. Miten rajaisin aiheeni napakasti? Tietokone raksuttaa, on jumissa, ei avaudu. Päätän siis katsoa Inhimillisen tekijän. Ja mikäs onkaan aiheena; kolme nettivihan kohteeksi joutunutta henkilöä kertoo kokemuksistaan. Tämä on pakko katsoa, aihe alkoi kiinnostaa heti.

Lok 5
Kirjoittaja: Jenna Karhu
0

Niinpä niin. Viime kerralla, kun kirjoitin postauksen, olin intopinkeänä ja rintaa röyhistellen keräämässä uusia ideoita ja aiheita tulevia Facebook-postauksiani varten. Sen jälkeen on sairastettu kausiflunssat, kirjoitettu muutamia koulutehtäviä, istuttu koulunpenkillä, syötetty ja puunattu pientä lasta, treffattu kavereita, unohdettu oma liikuntaharrastus, passattu miestä ja putsattu koti. "Maailma valmiiksi ennen joulua" -syndrooma päällä siis, ollut koko viimeisen kuukauden ajan.

Lok 5
Kirjoittaja: Jenna Karhu
3

Oma pieni projektini on lähtenyt vallan käsistä tässä parin viikon aikana. Kun jotain päätän ja haluan, niin silloin alkaa tapahtua. Pidän työstäni niin paljon, etteivät edes mammaloma tai opintovapaa estä minua imemästä tietoa ja uusia trendejä mualimalta.

Itse asiassa -blogin ensimmäiset kirjoitukset ovat olleet hienoja – ja asiallisia. Minulle tuli heti mieleen, että apua en osaa olla yhtä asiallinen. Koetan kuvata tämän hetken fiiliksiäni projektista mahdollisimman totuudenmukaisesti. Ei ole helppoa, sillä en ole itsekään aivan kartalla.