Twitter

Jou 11
Kirjoittaja: Iiris Laitinen
2
Viestinnän kanavat

 

Myyntipäällikön työssäni soittelin päivät pitkät uusille asiakkaille ja yritin kertoa heille yritykseni palveluista. Ei heitä useinkaan kiinnostanut, koska palveluni olivat vieraita ja heillä oli kiireitä. Digiviestinnän kurssilla päätin tutustua keinoihin, joilla uusia asiakkaita saataisiin houkuteltua yrityksen asiakkaiksi.

 

Kotisivut kuntoon hakukoneoptimoinnilla 

Jou 4
Kirjoittaja: Minna Pekkala
1
Creative process

Opinnäytetyön tiedonhakuprosessin voi suunnitella niin kuin minkä tahansa prosessin tai projektin, mutta tiedonhaun avautuva maailma on jotain muuta kuin kuvittelin. Törmäsin erilaiseen maailmaan aivan kuin Liisa ihmemaahan ja kutistuin olemattoman pieneksi kuten tarinan Liisakin. Välillä olen tuntenut itseni matkalla pieneksi olennoksi ja välillä suureksi onnistujaksi.

Jou 1
Kirjoittaja: Aino Pippuri
3
""-
Noniin, nyt päivitetään ittemme!

Sinun täytyy osata myydä itsesi ja osaamisesi! Enää ei käy, että lähettää sähköpostitse 3-sivuisen CV:n. Sellaisiin ei kuulemma kiinnitetä huomiota. Nyt kun kerran olen opintovapaalla ja digiviestinnän kurssilla, aloin kehittää verkostojani sekä etsiä itselleni uusia some-kanavia työnhaun tueksi.

Sosiaalinen media apuun

Lok 6
Kirjoittaja: Pirjo Aura
4

Omassa työssäni vastaan valtakunnallisen hankkeen viestinnästä. Syksyn aikana olen rakentanut hankkeelle nettisivustoa, jossa kerrotaan hankkeen uutisista ja tulevista tapahtumista. Nettisivut perustettiin kiiruusti, koska jos et ole netissä, et ole olemassa.

Sivuston rakenne luotiin yksinkertaiseksi. Sen jälkeen alkoi sisällöntuotanto eli loimme "lihaa luiden ympärille". Nettisivut toimivat viestintäkanavana hankkeen kohderyhmälle, rahoittajalle ja muille kiinnostuneille.

Lok 6
Kirjoittaja: Kaisu Lehtomaa
9

Niin kuin elämässä yleensä, on helpompi neuvoa muita kuin katsoa omaa elämää ja ohjata sitä parempaan suuntaan. Huomasin saman asian pohtiessani omaa henkilöbrändiäni sosiaalisessa mediassa.