Verkkosivut

Jou 1
Kirjoittaja: Tanja R
3
Mikko ja Tiina Kohonen ovat avanneet rohkeasti Vierulan tilan arkea somessa.
Sisältöstrategia on yksinkertaistettuna mietintää siitä, mitä sosiaalisessa mediassa julkaistaan. Mäntyharjulainen Vierulan tila rakentaa digimarkkinointia kolmen kanavan ja vuosikellon ympärille.
Mar 20
Kirjoittaja: JenniM
1
kirjoituskone
Toisinaan lorem ipsum -pätkiä näkee unohdettuina jopa jo julkaistuilla kotisivuilla. No, ehkä parempi sekin kuin graafisen suunnittelijan itse suoltama turhautumisteksti aineiston viivästymisestä.
Lok 6
Kirjoittaja: Pirjo Aura
4

Omassa työssäni vastaan valtakunnallisen hankkeen viestinnästä. Syksyn aikana olen rakentanut hankkeelle nettisivustoa, jossa kerrotaan hankkeen uutisista ja tulevista tapahtumista. Nettisivut perustettiin kiiruusti, koska jos et ole netissä, et ole olemassa.

Sivuston rakenne luotiin yksinkertaiseksi. Sen jälkeen alkoi sisällöntuotanto eli loimme "lihaa luiden ympärille". Nettisivut toimivat viestintäkanavana hankkeen kohderyhmälle, rahoittajalle ja muille kiinnostuneille.

Lok 6
Kirjoittaja: Teija Ahlfors
3

Nyt se alkoi, matka kohti yritysviestinnän nykyaikaa! Yritys, jossa työskentelen, eriytettiin omaksi tytäryhtiökseen kaksi vuotta sitten. Yrityksemme on osa konsernia, ja toimii logistiikan ja tuotannon palveluiden tarjoajana muille tytäryrityksille.

 

 

 

 

 

Lok 5
Kirjoittaja: Anna
5

Projektini kiinnostavin osuus on nettisivujen benchmarkkaus. Luulisi olevan helppoa löytää visuaalisesti näyttäviä ja käytettävyydeltään soljuvia sekä selkeitä sivuja. Mutta ei – laaja internetin maailma on sivuja pullollaan, eikä yksinkertainen Google-haku tuota kuin mielipidepalstojen kyseenalaista antia.