Asiakaspalvelu

Lok 27
Kirjoittaja: Juha R
3
-
Suunnitelmallisuus tuo mukanaan myös byrokratiaa

Oliko otsikossa esiintyvä sana viranomaistoimi jäykähkö? Niin oli, mutta virkamies seuraa sääntöjä, vaikka ne eivät aina tunnukaan järkeenkäyviltä. Oman valtionhallintoon kuuluvan työyhteisöni viestintää koskevissa sisäisissä säännöissä on tarkkaan sovittu kuka kirjoittaa ja mitä kirjoittaa ja missä kirjoittaa. Näin ollen, juuri näistä säännöistä johtuen, en voi tässä tekstissä käyttää työnantajani nimeä, vaan käytän kiertoilmauksia, kuten valtion laitos tai viranomaistoimi.

Lok 6
Kirjoittaja: Johanna V
5

 

On jo aika murtaa vanhat käsitykset ja tuoda talouspalvelut tähän päivään ja aitoon vuorovaikutukseen asiakkaidensa kanssa.
 

Lok 5
Kirjoittaja: Jaana Komscha-Härkönen
3

Muistatteko televisiomainoksen, jossa hoettiin ”Kel, kel, kel, keltaiset sivut” ja mainostettiin niitä paksuja keltaisia opuksia, joista löytyivät ”kaikki” palvelut ennen digivallankumousta? Itse muistan tämän hyvin. Miten aika onkaan siitä kehittynyt! Oman lapseni sukupolvi ei tule moisesta edes tietämään, jollei nyt sitten historiankirjoista lue, mitä nämä ihmeelliset keltaiset sivut sisälsivät.

Lok 5
Kirjoittaja: Päivi Patala
6

On vuosi 2014 ja ensimmäinen työpäiväni uudessa työpaikassa myynnin tiimeistä vastaavana esimiehenä. Olen juuri siemaissut jännitystä rentouttavan kupin teetä, kun vastaan ensimmäisen kerran uuteen työpuhelimeen.

- Hei Päivi, esimiehesi Mirja tässä moikka. Miten ensimmäinen työpäiväsi sujuu?
- Hei Mirja, päivä on sujunut oikein mukavasti rennoissa merkeissä. Miten voin olla avuksi?
- Istuisitko tukevasti hetkeksi alas, minulla on sinulle jännittäviä uutisia. Aloitamme tänään    YT-neuvottelut!

Lok 5
Kirjoittaja: Kirsti Lähteenmäki
0

Tein yritysviestinnän kurssilla kehittämishankkeena sosiaalisen median ABC:n Sanoman asiakaspalvelulle, jossa tavoitteenani oli koota eri lähteitä käyttäen asiakaspalvelun tarpeisiin soveltuvimmat some-kanavat sekä muutama konkreettinen keino, miten lähteä liikkeelle some-aspan suhteen. Päädyin ehdottamaan heille sosiaalisen median kanaviksi Twitteriä ja Facebookia ja toimitin kirjallisen työni Sanoman valmennuspäällikölle jo marraskuun puolivälin jälkeen.