Talousviestintä

Lok 23
Kirjoittaja: UllaS
2
""

Anteeksi, mikä KOM? Minä vain yritän tarkastaa tätä ostolaskua ja minulta kysytään, että kirjataanko kuluksi vai aktivoidaanko? Mitä se tarkoittaa? Jaksotus ja siirtyvä erä, APUA, en yhtään ymmärrä! Mitä ihmeen kieltä ne puhuvat siellä taloushallinnossa?

 

”Kirjataanko kuluksi vai aktivoidaanko?”

 

Lok 5
Kirjoittaja: Tiina Willberg
6

Tämän blogi-kirjoituksen sekä oman kehittämisprojektini haaste on sama: saada harmaalta vaikuttava asia kuulostamaan mielenkiintoiselta. Projektini aiheena on suunnitella ja toteuttaa talouden palvelukeskukselle intranet-sivusto, joka houkuttelee käyttäjiä muiltakin osastoilta kuin vain taloushallinnosta.

Intranet-sivustolta jokaisen täytyy löytää helposti etsimänsä tiedot ja ohjeet. Yksi asia on varma: sivustolle ei tulla lisäämään kasoittain tiliristikko-ohjeita, joista muut kuin taloushallinnon ammattilaiset eivät ymmärrä mitään.

Palvelukeskuksen tehtävät

Lok 5
Kirjoittaja: Petra Hyöky
11

Informaatiotulvassa yksittäisten tiedotteiden merkitystä voi verrata hetkelliseen äänen korotukseen. Miten voisimme saada talousyksikön viestit paremmin perille organisaation sisällä? Talousosasto kun usein jää helposti muulle organisaatiolle etäiseksi. Talousyksikkö pyrkii toiminnallaan tukemaan koko organisaation strategiaa ja sen toteutusta. Kuulostaa hyvältä, mutta hieman jäykältä.