Viestintä

Lok 30
Kirjoittaja: smtak
2
Created by Jigsawstocker, Freepik.com 1 <a href="https://www.freepik.com/free-photos-vectors/business">Business image created by Jigsawstocker - Freepik.com</a>

Yrityksen sisäinen viestintä tuntuu yksinkertaiselta asialta, mutta varsinkin suuremmissa yrityksissä tiedon jakaminen on osoittautunut lähes mahdottomaksi tehtäväksi. Viestintään panostaminen toisi organisaatioille paljon hyötyjä, tästä esimerkkinä yrityksen ja yksilön tarkoitus – miksi olemme töissä täällä, miksi teemme mitä teemme.

Lok 20
Kirjoittaja: Teemu
3
Kuva puuttuu
Asuntovuokrauksessa vallitsee tilanne, jossa vuokranantajat valitsevat vuokralaisensa. Vuokranantajat eivät ole juurikaan kehittäneet selkeitä ja vuokralaiselle lisäarvoa tuottavia kilpailuetuja. Asiakaslähtöisyys on jäänyt taka-alalle.
Mar 30
Kirjoittaja: Mia Roivainen
2
Ideointia

Kiireinen työpäivä käynnissä ja pitäisi löytää nopeasti apua ongelmaan. Mitä tehdä? Päätän kokeilla intranetista muutamalla hakusanalla, mutta tulokset ovat ihan jotain muuta kuin mitä olen etsimässä. Pitkän salapoliisityön jälkeen lopulta löydän oikean henkilön vastaamaan kysymyksiini. Kuulostaako tutulta? Minulle tämä on jokapäiväinen riesa ja vie hirvittävästi työaikaa ja aiheuttaa turhautumista.

Suuntaa etsimässä

Mar 28
Kirjoittaja: Petra L
4
Keep calm and communicate

Sisäinen viestintä herättää aina tunteita ja mielipiteitä. Onko sitä, toimiiko se ja miten sitä tulisi parantaa? Kysyin keväällä osastomme johtajalta, voisinko tehdä opinnäytetyöni osastomme sisäisestä viestinnästä. Hänen spontaani vastauksensa, ”Onko meillä muka sellaista?”, antoi hyvän alkusysäyksen projektilleni.

Mar 27
Kirjoittaja: HM Nordström
2
Insta

Vanha sielu, eli minä, ei suoranaisesti selättänyt Instagramia, mutta otti sentään kunnolla kontaktia. Konttaamalla lähdettiin, haparoivat askeleet on otettu ja loppu onkin jo paljon helpompaa. Vai onko? Aloitetaan alusta.

Someneitsyys meni

En ollut Facessa enkä Twitterissä, enkä missään. Jotain piti keksiä, joten aloin tutkia somekanavia ja koluamaan paikkoja, joissa en ole ennen käynyt. Instagram, tuttujen kesken Insta, vaikutti helpolta tapaukselta ja siltä istumalta sovin treffit. Ei muuta kuin itseään esittelemään ja profiilia luomaan.