Asiakaslehden siirto digiin

Lok 10
Kirjoittaja: Marika Viherlaiho
1
Tältä näyttää pika-artikkeli kännykän ruudulla.

Sisä- tai pika-artikkeli eli Facebook Instant Article on uusi tapa julkaista sisältöä Facebookissa. Pika-artikkeli näyttää aivan taitetulta printtilehden artikkelilta, mutta se julkaistaan kännykän ruudulla. Sisäartikkeleiden vahvuus onkin niiden nopea latautuvuus kännykän ruudulle. 

Lok 5
Kirjoittaja: Janette Rauhaluoto
4

Projektini tavoite on viedä perinteinen printtimuodossa tehty asiakaslehti digimuotoon, joka tähtäisi enemmän kahdensuuntaiseen viestintään asiakkaidemme kanssa. Tämä toteutettaisiin nettisivujemme alasivustona,  jonne myös asiakkaat voisivat tuottaa sisältöä, kommentoida, jakaa sisältöjä muissa kanavissa jne. Sisällöllisesti sivusto koostuisi noin neljästä eri blogista (profiloitu eri tavoin), videoita, tuotettuja haastatteluita, tiedotteita jne. Tarkoitus on siis saada vanha printtiversio elämään ja monipuolistumaan.

Lok 4
Kirjoittaja: Janette Rauhaluoto
4

Kehitysprojektini on printtimuodossa olevan asiakaslehden ja tiedotteiden korvaaminen digitaalisilla ratkaisuilla. Kohderyhmämme on n. 21–25-vuotiaat korkeakouluopiskelijat.

Olemme asiakaskyselyssä tiedustelleet, pidetäänkö asiakaslehden ja tiedotteiden printtimuotoa tärkeänä. Vastausten perusteella päätimme toteuttaa muutoksen printistä digiin. Tuntuu sopivammalta tuottaa kohderyhmälle sisältöä digimuodossa verrattuna perinteisiin printtijulkaisuihin ja saisimme näin toivottavasti lisättyä vuorovaikutusta kohderyhmämme kanssa.

Digiratkaisun edut