Strateginen viestintä

Mar 7
Kirjoittaja: Tuomas S
2
Strategiakuva
Avoset Oy on Atlassian Gold Solution partner, jonka missiona on auttaa suomalaisia yrityksiä onnistumaan Atlassian-tuotteiden avulla omassa liiketoiminnassaan.
Lok 6
Kirjoittaja: Kaisu Lehtomaa
9

Niin kuin elämässä yleensä, on helpompi neuvoa muita kuin katsoa omaa elämää ja ohjata sitä parempaan suuntaan. Huomasin saman asian pohtiessani omaa henkilöbrändiäni sosiaalisessa mediassa.

Lok 6
Kirjoittaja: Sanniminni Sakari
4

Ootko muuten chattaillyt koskaan? Vaihtanut kanavaa kiinnostavien tyyppien ja juttujen toivossa. Hengannut samaan aikaan useilla kanavilla. Yksien kamujen kanssa skypetetään ja toisten kanssa jutellaan facebookissa, ehkä vaan seurataan feediä. Mutsin kanssa lähinnä meilataan, joskus soitellaan ja nähdään. On mulla ihan oikeitakin ystäviä, joiden kanssa käydään kahvilla ja avaudutaan kaikesta mahdollisesta. Chattituttuja saatetaan nähdä joskus miiteissä. Ootko muuten koskaan skrollannut chattia ja yrittänyt löytää, että kuka sanoikaan mitä ja missä?

Lok 5
Kirjoittaja: Jani-Heikki Järvinen
4
Verkkosivuston kehittämisen pyörteissä - tuulee!

Verkkosivujen kehittämisen keskellä on tärkeä muistaa, mikä on sivuston perimmäinen tarkoitus ja kenen tarpeita ja odotuksia se palvelee. Asiakaspalvelun kannalta verkkosivujen tulee olla helppokäyttöiset ja -tajuiset. Pelkkä valikoissa seikkailu turhauttaa asiakkaan, joka lopulta pakenee epätoivoisesti kohti helppokäyttöisempiä ja sisällöltään parempia sivustoja - ja manaa mennessään organisaation palvelut suohon.

Lok 5
Kirjoittaja: Teea Hurme
5

Mitä tehdä, kun hankkeen tavoitteena on kehittää staattisia nettisivuja vuorovaikutteiseksi kanavaksi asiakkaiden kanssa, mutta asiakasorganisaatio toteaakin, ettei halua sivujen kautta uusia asiakkaita?

Markkinoijan into versus pienyrittäjän tarve

Projektin alussa olin intoa täynnä. Keskityin kehityshankkeessa perheyrityksen nettisivujen nykytila-analyysiin. Minulla oli käsissäni perinteiset, staattiset nettisivut, joita oli tarkoitus analysoida ja höystää nykyaikaisilla ja tuloksellisilla lisäkomponenteilla.