Johtamisviestintä

Syy 1
Kirjoittaja: Sanna Pitkänen
0

Johtamisviestinnän opintojaksolla työstämme toimitusjohtajan blogia pitäville tai sellaista suunnitteleville yrityksille käytännönläheistä työkalupakkia. Projekti aloitettiin helmikuun alussa ja valmista sisällöntuotannon osalta pitäisi olla toukokuussa ennen Suvivirren laulua. Työkalupakin editointi ja ”paketointi” jatkuu mainostoimistossa koko kesän.

Case-yritykset - kuka uskaltautui mukaan?

Toukokuu 5
Kirjoittaja: Sanna Pitkänen
0

Hei, tämähän saadaan maaliin!
Kurssi alkaa lähestyä loppua, samoin kuin “Boss, just blog it!” –projektikin.
Toukokuun puolivälissä oli viimeiset dead linet eri tiimien lopputuotoksille ja näyttäisi siltä, että aikatauluissa on pysytty hyvin. Voimme siis olla ylpeitä siitä, että saimme homman maaliin ja tuotos näyttää hyvältä. Varsinainen tulikoe toki blogi-työkalulle on vasta tulossa, joten myöhemmin mitataan se, mistä puusta ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opiskelija on veistetty.

Työkalupakki saa visuaalisen muotonsa

Huh 4
Kirjoittaja: Sanna Pitkänen
0

Toimitusjohtajan blogin työkalupakin kehittely jatkui kurssin toisessa workshopissa sopivasti juuri vapun alla. Edellisen workshopin jälkeen oli käynyt ilmi, että alun perin tälle blogille suunniteltu nimi oli jo toisaalla käytössä, joten nimi vaihtui uuteen - sanoisimmeko jopa parempaan! Boss, just blog it!

Lok 5
Kirjoittaja: Diana Kunnas
4

Pohjoismaisen kasvuyrityksen Suomen-konttori päätti laittaa sisäisen viestintänsä uusiksi. Liiketoiminta oli vuosien varrella kasvanut nopeaa tahtia sekä Suomessa että ulkomailla. Monet asiat olivat jääneet nopeasti kasvavassa organisaatiossa vähälle huomiolle. Yksi näistä oli yrityksen sisäinen viestintä. Ongelma tiedostettiin ja sisäinen viestintä haluttiin uudistaa. Tavoite oli lisätä työyhteisön avoimuutta ja työntekijöiden viihtyvyyttä.

Maa 1
Kirjoittaja: Leena Karkkolainen
8
Puhelinlangat

Muutaman vuoden pohjoismaisessa tiimissä työskennelleenä olen usein miettinyt, miten monen maan ja kielen jakamaan tiimiin saisi enemmän yhtenäisyyden tunnetta, ymmärrystä ja työtoveruutta. Eri arkea elävät tiimiläiset kohtaavat toisensa useimmiten hälisevän konferenssipuhelun välityksellä. Aikaa small talkille ei juurikaan jää.  Eri kieltä ja kulttuuria edustava pomo asettaa haasteita kielitaitoisellekin vaikkapa niinkin arkisessa viestintätilanteessa kuin kehityskeskustelussa.