Osallistuminen

Lok 5
Kirjoittaja: Jaana Jakovlew
3

Työpaikallani suomalaisessa finanssikonsernissa uudistetaan sähköisiä viestintäkanavia. Loistava kehittämistehtävän aihe! Olen vuosien varrella rakentanut useita työtiloja erityisesti sharepointissa, yhden sivuston myös intranetin puolella. Motivaatiokerrointani lisäsi myös mahdollisuus saada päivittää omaa osaamista.

Lok 4
Kirjoittaja: Sanna Pernu
6

Projektini yksi keskeisistä tarkoituksista on siirtää omavalvonnan viestintää ja koulutusta yhä enemmän digitaalisiin kanaviin (omavalvonnalla tarkoitetaan järjestelmiä, joilla varmistetaan että myymälän toiminta täyttää niille elintarvikemääräyksissä asetetut vaatimukset). Keskityn projektissa moodleen ja intraan. Moodle on ilmainen oppimisympäristö, joka soveltuu erilaisille käyttäjäryhmille erilaisiin käyttötarkoituksiin. Meidän yrityksemme käyttää Moodlea erilaisten kurssien suorittamiseen.

Lok 4
Kirjoittaja: Jani-Kristian Juntunen
5

Moottoritie on kuuma ja intranet on kylmä. Mitä tehdä jotta intrasta tulee kuuma, interaktiivinen ja sosiaalinen media koko henkilökunnan käyttöön. Nooh, otinpa vallan avoimen lähtökannan firmassamme olevaan probleemaan. Varsinaisesti en kuulu firman sisällä siihen poppooseen joka asioista päättää, vaan saan kehityssuunnitelmani tiimoilta olla vallaton ja uskalias joten, nyt niitä ehdotuksia sitten satelee. Toteutus ja rohkeat valinnat jäävät muiden käsiin.

Lok 4
Kirjoittaja: Sini Karhula
3

LIVE-projektini on edennyt hieman haluttua hitaammin. Johtuuko hidas eteneminen syksyn pimeydestä, työ- tai opiskelukiireistä vai jostakin muusta, sitä en osaa sanoa. Varmasti osasyy on se, että intra ei kuulu ns. viralliseen toimenkuvaani. Valitettavasti on tunnustettava, että ajanpuutteen vuoksi ”oikeat” työt menevät melko usein LIVEn kehittämisen edelle.
 

Lok 4
Kirjoittaja: Sini Karhula
5

Laurea-ammattikorkeakoulussa on otettu käyttöön uusi intra, jota kutsutaan sekä Laureassa että tässä blogissa Laurea LIVEksi. Siirtyminen LIVEen tuo kaivatun edistysaskeleen Laurean sisäisen viestinnän kehittämiseen.
 

Tahtotila