työntekijälähettilyys

Jou 20
Kirjoittaja: Erja M.
3
Helsingin yliopiston teoreettisen fysiikan tutkija Syksy Räsänen
Tällä hetkellä yksi pinnalla olevista viestinnän ja rekrytoinnin trendeistä on työnantajamielikuva. Työnantajamielikuvalla tarkoitetaan organisaation brändiä työnantajana. Voiko siihen vaikuttaa vai onko se ilmiö, joka elää omaa elämäänsä?
Mar 28
Kirjoittaja: Satu K
1
Sisältömarkkinointia
Suunnitelmani sisältömarkkinoinnin hyödyntämisestä on otettu yrityksessämme hyvin vastaan. Olen ilokseni saanut huomata, että etenkin sosiaalisen median yhteys hyvien sisältöjen jakamiseen on kiinnostanut sekä asiantuntijoita että johtoryhmää.
Mar 28
Kirjoittaja: Satu K
3
Sisältömarkkinointi
Sisältömarkkinointi vaatii rohkeutta. Tämä konkretisoitui heti alkuun, kun aloitimme asiantuntijaorganisaatiomme brändiuudistuksen yli vuosi sitten – ensin kaikki ideamme sisältöjen suunnittelusta olivat jotenkin varovaisia ja vanhojen kaavojen mukaisia. Ihan kuin olisimme pelänneet suututtavamme jonkun, jos teemme jotain vähän erilaista!
Mar 27
Kirjoittaja: SusannaS
1
Työntekijälähettilyys työyhteisön työvälineenä
Olen syksyn aikana laatinut työntekijälähettilyyden toimintasuunnitelmaa sosiaalisen median kanavissa toimimiseen suunnittelutoimisto Pentagon Designille. Kyseessä on muotoilualan asiantuntijaorganisaatio, jossa asiantuntijat toimivat konseptien kehittämisen, muotoilun, tilasuunnittelun tai graafisen suunnittelun asiantuntijatehtävissä.
Mar 14
Kirjoittaja: KyllSu
2
lehmiä Viikin laitumella

Projektini oli työpaikkani digitaalisen markkinointisuunnitelman rakentaminen. Suunnitelman teko oli helppoa mutta se kietoutuu täysin sisällöntuotantoon, jonka tuottajat ovat muita kuin minä.