Osallistaminen

Mar 7
Kirjoittaja: LauraH
3
Kuva1
Yrityksen sisäinen viestintä pulppuilee intranetissä, uutiskirjeissä ja infotilaisuuksissa. Sähköpostitiedottaminen tekee kuolemaa ja some-kanavia otetaan haltuun niin nopeasti kuin ehditään. Projektitoimistossa olemme alkaneet pohtia projektien paikkaa tässä viidakossa.
Lok 5
Kirjoittaja: Timo Erikoinen
2

Työskentelen monialaisessa toisen asteen ammatillisessa oppilaitoksessa, jossa ulkoinen tiedottaminen toimii kohtuullisen hyvin. Huolenaiheenani on sisäinen viestintämme. 

Lok 5
Kirjoittaja: Petra Autinen
2

Vähän mutta hyvää, mistä löytää herkkuja, miten saisimme erotettua jyvät akanoista? Miten vastata haasteisiin, jotka ovat jo näkyvissä? Kehittääksemme yrityksemme yhteistyötä bloggareiden kanssa päätimme hyödyntää myös myyjiemme blogitietoutta ja ammattitaitoa.

Toisaalta ajatuksena oli myös se, että innokkaat lukijat pääsevät antamaan tietojaan ja osaamistaan yhteisen hyvän eteen sekä monipuolistamaan omaa työnkuvaansa. Päätimme siis luoda työryhmän yrityksemme blogiyhteistyön kehittämiselle! 

Lok 5
Kirjoittaja: Minna Stupple
11

Projektini tavoitteena oli Facebook-sivujen lanseeraus Temolan Viinitilalle. Temolan Viinitila on perheyritys Puumalan Niinisaaressa. Viinitila on avoinna alueen matkailijoille kesä – elokuussa ja tilalla vierailee vuosittain noin 3000 asiakasta. Toimintaa pyörittää yrittäjäpariskunta.

Lok 5
Kirjoittaja: Janette Rauhaluoto
4

Projektini tavoite on viedä perinteinen printtimuodossa tehty asiakaslehti digimuotoon, joka tähtäisi enemmän kahdensuuntaiseen viestintään asiakkaidemme kanssa. Tämä toteutettaisiin nettisivujemme alasivustona,  jonne myös asiakkaat voisivat tuottaa sisältöä, kommentoida, jakaa sisältöjä muissa kanavissa jne. Sisällöllisesti sivusto koostuisi noin neljästä eri blogista (profiloitu eri tavoin), videoita, tuotettuja haastatteluita, tiedotteita jne. Tarkoitus on siis saada vanha printtiversio elämään ja monipuolistumaan.