Viestintäkanava

Jou 22
Kirjoittaja: PilviK
0
Patsas kalastajista heittämässä verkkojaan vesille
Työskentelen suuressa pohjoismaisessa organisaatiossa, jossa osa työntekijöistä on Euroopan ulkopuolella. Monesti varsinkin isommissa projekteissa mukana on paljon eri tiimejä eri yksiköistä ja tiedon määrä voi helposti kasvaa räjähdysmäisesti, kun jokaisella on oma paikkansa tietojen säilyttämiseen.
Mar 16
Kirjoittaja: Meri S
2
Intra vs. Yammer
Onko sinunkin yrityksessäsi liikaa viestintäkanavia etkä oikeastaan enää edes tiedä, mitä kanavaa missäkin tilanteessa tulisi käyttää? Intra ja Yammer saattavat mennä osassa yrityksiä sekaisin ja niitä käytetään ns. päällekkäin. Tämän vuoksi intran ja Yammerin käytöstä on luotava selkeät pelisäännöt henkilöstölle.
Jou 21
Kirjoittaja: Marja Klemola
1
Ollaanko ystäviä?

Intranet-projekti oli saatu polkaistua mukavasti käyntiin, niiltä osin että kehittämisen työryhmä oli kasassa ja olimme määritelleet projektimme tavoitteen: intrasta tulisi liiketoiminnan ystävä ja se tukisi jatkossa organisaation tavoitteiden toteutumista. Lisäksi sisällössä olisi enemmän vuorovaikutteisuutta; intranet olisi hyvä juuri meille.

Intran kehittämisen konkreettiset askeleet

Jou 9
Kirjoittaja: Marja Klemola
2
Mörkö

Syksyn vuosisuunnittelun kiireisin aika meneillään. Jälleen yksi puhelu liiketoiminnasta, kun jo toinen puhelu koputtaa samaan aikaan linjoilla. Vastaan pikaisesti, tietenkin. Pitäähän liiketoiminnan saada paras mahdollinen tuki meiltä. Langan päässä odottaa sama kysymystulva kuin monta vastattua puhelua aikaisemmin: ”mistä ne budjetointiohjeet löytyivätkään? Onko ne lähetetty sähköpostilla, en löydä enää, inbox ihan täynnä. Entä palveluveloitukset? Mistä tiedän paljon ne on? Ja entä aikataulut, milloin pitikään olla valmista?”.