Intra

Jou 8
Kirjoittaja: Tuuli H.
3
keskustelu
Google+ on monille täysin tuntematon palvelu. Osa taasen muistaa, että siitä povattiin aikoinaan kilpailijaa Facebookille, mutta palvelu ei lähtenyt kunnolla lentoon, ainakaan Suomessa. Google+:a käytetään kuitenkin edelleen niin kuluttajapuolella kuin yrityksissä sisäisen viestinnän työkaluna.
Mar 16
Kirjoittaja: Meri S
2
Intra vs. Yammer
Onko sinunkin yrityksessäsi liikaa viestintäkanavia etkä oikeastaan enää edes tiedä, mitä kanavaa missäkin tilanteessa tulisi käyttää? Intra ja Yammer saattavat mennä osassa yrityksiä sekaisin ja niitä käytetään ns. päällekkäin. Tämän vuoksi intran ja Yammerin käytöstä on luotava selkeät pelisäännöt henkilöstölle.
Mar 1
Kirjoittaja: Susanna A.
3
Kuvassa on punamekkoinen tikku-ukkotyttö, jolla on vaakakupit käsissä. Kuvassa on myös nuolia, salamia ja labyrinttia.
Organisaationi intra on valtava viidakko, jossa juoksuhiekat vaanivat ja löydökset palkitsevat. Halusin helpottaa uusien työntekijöiden tiedon löytämisen tuskaa ja perehdyttäjien työtaakkaa ja sitä myöten vapauttaa työaikaa asiakaspalveluun, aloittaen yhdestä ydinpalvelustamme. Kuinkas sitten kävikään?
Jou 21
Kirjoittaja: Marja Klemola
1
Ollaanko ystäviä?

Intranet-projekti oli saatu polkaistua mukavasti käyntiin, niiltä osin että kehittämisen työryhmä oli kasassa ja olimme määritelleet projektimme tavoitteen: intrasta tulisi liiketoiminnan ystävä ja se tukisi jatkossa organisaation tavoitteiden toteutumista. Lisäksi sisällössä olisi enemmän vuorovaikutteisuutta; intranet olisi hyvä juuri meille.

Intran kehittämisen konkreettiset askeleet

Jou 15
Kirjoittaja: Heli H.
1
Hyvässä järjestyksessä olevat eteisen laatikot

Arkiaamut ovat usein varsin värikkäitä ja äänekkäitä perheessämme. Kaikkia väsyttää ja vähän kiukuttaa, myöhässäkin ollaan. Yritän helpottaa aamujamme huolehtimalla seuraavan päivän tavarat valmiiksi jo edellisenä iltana. Siitä huolimatta lähes joka aamu jotakin on hukassa: hattu, hanskat tai huivi. Kun aamukiireessä lähdön hetkellä penkoo eteisen laatikoita ja etsii kuopuksen pinkkiä kimallepipoa, ovat vitsit aika vähissä!