Viestintästrategia

Lok 6
Kirjoittaja: Johanna A
7

Organisaation sisäinen viestintä, mitä se on? Mikä on sen merkitys hyvinvoivassa ja toimivassa työyhteisössä? Kehittämisprojektissani lähdin hakemaan vastauksia näihin kysymyksiin tavoitteenani toteuttaa yhtenäistä viestintäkäytäntöä tukeva sisäisen viestinnän pelikirja Client Management & Operations -tiimillemme.

Lok 6
Kirjoittaja: Sanniminni Sakari
4

Ootko muuten chattaillyt koskaan? Vaihtanut kanavaa kiinnostavien tyyppien ja juttujen toivossa. Hengannut samaan aikaan useilla kanavilla. Yksien kamujen kanssa skypetetään ja toisten kanssa jutellaan facebookissa, ehkä vaan seurataan feediä. Mutsin kanssa lähinnä meilataan, joskus soitellaan ja nähdään. On mulla ihan oikeitakin ystäviä, joiden kanssa käydään kahvilla ja avaudutaan kaikesta mahdollisesta. Chattituttuja saatetaan nähdä joskus miiteissä. Ootko muuten koskaan skrollannut chattia ja yrittänyt löytää, että kuka sanoikaan mitä ja missä?

Lok 5
Kirjoittaja: Jani-Heikki Järvinen
4
Verkkosivuston kehittämisen pyörteissä - tuulee!

Verkkosivujen kehittämisen keskellä on tärkeä muistaa, mikä on sivuston perimmäinen tarkoitus ja kenen tarpeita ja odotuksia se palvelee. Asiakaspalvelun kannalta verkkosivujen tulee olla helppokäyttöiset ja -tajuiset. Pelkkä valikoissa seikkailu turhauttaa asiakkaan, joka lopulta pakenee epätoivoisesti kohti helppokäyttöisempiä ja sisällöltään parempia sivustoja - ja manaa mennessään organisaation palvelut suohon.

Syy 1
Kirjoittaja: Sanna Pitkänen
0

Johtamisviestinnän opintojaksolla työstämme toimitusjohtajan blogia pitäville tai sellaista suunnitteleville yrityksille käytännönläheistä työkalupakkia. Projekti aloitettiin helmikuun alussa ja valmista sisällöntuotannon osalta pitäisi olla toukokuussa ennen Suvivirren laulua. Työkalupakin editointi ja ”paketointi” jatkuu mainostoimistossa koko kesän.

Case-yritykset - kuka uskaltautui mukaan?

Toukokuu 5
Kirjoittaja: Sanna Pitkänen
0

Hei, tämähän saadaan maaliin!
Kurssi alkaa lähestyä loppua, samoin kuin “Boss, just blog it!” –projektikin.
Toukokuun puolivälissä oli viimeiset dead linet eri tiimien lopputuotoksille ja näyttäisi siltä, että aikatauluissa on pysytty hyvin. Voimme siis olla ylpeitä siitä, että saimme homman maaliin ja tuotos näyttää hyvältä. Varsinainen tulikoe toki blogi-työkalulle on vasta tulossa, joten myöhemmin mitataan se, mistä puusta ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opiskelija on veistetty.

Työkalupakki saa visuaalisen muotonsa