Verkostoituminen

Mar 12
Kirjoittaja: Juho O.
2
LinkedIn
Verkkoyhteisöpalvelu LinkedInin mukaan 80 % ihmisistä työllistyy tuntemiensa ihmisten kautta. Luku on kova ja ehkä siinä on hieman ”jenkki-lisää”, mutta kun suomalainen rekrysivusto Monster kertoo samanaikaisesti, että jopa noin 70–80 % työpaikoista menee piilotyönhaun kautta, on pakko tunnustaa, että verkostoitumisessa on voimaa.
Jou 5
Kirjoittaja: PäiviK
2
""

 

Siinäpä se. Koen olevani valovuosien päässä omalta mukavuusalueeltani, kun tehtävänä on oman osaamisen ja ammatillisten taitojeni oma-aloitteinen esilletuominen.

 

Jou 1
Kirjoittaja: Aino Pippuri
3
""-
Noniin, nyt päivitetään ittemme!

Sinun täytyy osata myydä itsesi ja osaamisesi! Enää ei käy, että lähettää sähköpostitse 3-sivuisen CV:n. Sellaisiin ei kuulemma kiinnitetä huomiota. Nyt kun kerran olen opintovapaalla ja digiviestinnän kurssilla, aloin kehittää verkostojani sekä etsiä itselleni uusia some-kanavia työnhaun tueksi.

Sosiaalinen media apuun

Mar 10
Kirjoittaja: Kaisu Lehti-Rajaniemi
3
Muuri

Hämäläisestä siinä ei ole mitään hauskaa, että Sinikka Nopolan kirjassa Ei tehrä tästä ny numeroo, ollaan vaatimattomia ja vähän sivusta ihmetellään maailman menoa. Sillä tottakai yökylään mennessä kuuluu ottaa mukaan omat lakanat ja tarjottaessa kahvia voi ottaa lisää vain kursaillen – jos uutta pannullista ei tarvitse keittää sitä varten. Työelämässä pitäisi unohtaa oma hämäläisyytensä ja nostaa ylpeänä häntäänsä. Ei ihan helppo homma.