Luokittelematon

Lok 6
Kirjoittaja: Marko Rantanen
3

Kun osastolla aletaan suunnitella tai toteuttaa mitä tahansa uusia ideoita tai innovaatioita, siitä on aina monta osapuolta saamassa hyötyä. Ne, jotka ovat työryhmässä, saavat ideoinnista ja työstämisestä tyydytystä ja uutta osaamista. Toisaalta myös ryhmän ulkopuolella olevat hyötyvät, koska saavat toteutuksesta uusia toimintamalleja ja työkaluja käyttöönsä. Ja kun työn tekeminen tehostuu uusilla ideoilla, myös työnantaja hyötyy. 

Lok 6
Kirjoittaja: Päivi M
11

Syyskuun puolen välin paikkeilla aloitin työnhakuni, jota päätin vauhdittaa sosiaalisen median avulla. Ensi töikseni päivitin LinkedIn -profiilini edustuskuntoon. Pari iltaa töitten jälkeen tuotti tulosta ja profiili oli valmis verkostoitumiselle. Samalla loin myös työnhakuani tukemaan About.me -sivuston, jonka linkitin Twitter -profiiliini. Facebookissa liityin pariin työnhaku-ryhmään. 

 

Lok 6
Kirjoittaja: Sirpa N
5

Näin ensimmäisen kerran tietokoneen 1980-luvun puolessa välissä, kun olimme luokan kanssa tutustumiskäynnillä Otaniemen Teknillisessä Korkeakoulussa. Meille näytettiin iso huone, jossa oli valtava keskustietokone. Kone ylettyi lähes lattiasta kattoon asti ja täytti melkein koko huoneen. Käynti teki lähtemättömän vaikutuksen nuoreen tyttöön, olinhan nähnyt omin silmin tietokoneen! Siitä riitti kavereille kerrottavaa. Myöhemmin lukioaikana olisi ollut mahdollista ottaa atk kouluaineeksi, mutta kukapa sellaista olisi tarvinnut - silkkaa nörttien hommaa!

Lok 6
Kirjoittaja: Marko Rantanen
5Lok 6
Kirjoittaja: Päivi M
4

"Apua! Uusi työpaikka pitää löytää, mutta miten?" 

 

Pohdin tuota kysymystä alkusyksystä, jolloin uuden työpaikan etsiminen tuli ajankohtaiseksi määräaikaisen työsuhteeni päättymisen lähestyessä. 

 

 

Sosiaalinen media avuksi työnhakuun