Sosiaalinen media

Jou 3
Kirjoittaja: Marianna
3
sosiaalinen media
Kahden eri sosiaalisen median kanavan käyttäjinä huomasimme kuitenkin pikkuhiljaa olevamme hukassa siinä, miten näitä kanavia tulisi hyödyntää organisaation viestinnässä.
Jou 1
Kirjoittaja: Tanja R
3
Mikko ja Tiina Kohonen ovat avanneet rohkeasti Vierulan tilan arkea somessa.
Sisältöstrategia on yksinkertaistettuna mietintää siitä, mitä sosiaalisessa mediassa julkaistaan. Mäntyharjulainen Vierulan tila rakentaa digimarkkinointia kolmen kanavan ja vuosikellon ympärille.
Mar 12
Kirjoittaja: Juho O.
2
LinkedIn
Verkkoyhteisöpalvelu LinkedInin mukaan 80 % ihmisistä työllistyy tuntemiensa ihmisten kautta. Luku on kova ja ehkä siinä on hieman ”jenkki-lisää”, mutta kun suomalainen rekrysivusto Monster kertoo samanaikaisesti, että jopa noin 70–80 % työpaikoista menee piilotyönhaun kautta, on pakko tunnustaa, että verkostoitumisessa on voimaa.
Mar 4
Kirjoittaja: HannaKoo
3
Lokki-veistos Tennispalatsin katolla
Onko sinunkin firmasi Instagram-päivitysten punainen lanka hukassa? Unohtuivatko päivitykset taas muutamaksi kuukaudeksi? Ja mitä ihmettä ovat nämä pienet ympyrät täällä tilin yläreunassa? 
Lok 16
Kirjoittaja: Veronika E
2
Seinäkalenteri some-työkaluna
Pienyrittäjän tehtäviin kahvilassa kuuluu luonnollisesti kaikki mahdollinen, myös sosiaalinen media. Olen kokeillut Opaliina Cafe&Puodin someviestinnässä monia kanavia blogista twitteriin. Useimpien osalta käyttö jäi vain kokeiluksi, aika ei riittänyt.