Sisäinen prosessi

Mar 23
Kirjoittaja: Krista Ö.
2
särkynyt sydän
Lääketeollisuuden Eettiset ohjeet asettavat selkeät, mutta tiukat rajat sille, miten kukin jäsenyritys saa tuoda esiin omista valmisteistaan sekä eri sairauksista. Mitä kaikkea tulee huomioida, kun suunnittelee kampanjaa?
Lok 17
Kirjoittaja: Jukka Kannisto
2
Hulluu

Huhheijaa mikä viikko takana! Hullut Päivät menivät nopeasti ja siinä välissä ehti suunnitella intranetiakin uusiksi. Kun lähdin suunnittelemaan tätä projektia, tein pitkän kyselykierroksen ympäri Herkkua. Kysyin mistä johtuu, että intranet on Herkun väellä niin vähäisessä käytössä.

 

Herkun intra nyt

Kyselyni perusteella syyt intran käytön vähäisyyteen olivat seuraavat:

Lok 6
Kirjoittaja: Satu Kiuru
0

Ensimmäisessä blogipostauksessani kerroin, millainen hyvän intran tulisi olla. Listasin myös muutaman keinon, joiden avulla pystyy rakentamaan organisaation näköisen intran. Tässä kirjoituksessa nostan esiin kehittämistehtäväni parhaita paloja: tuloksia ja tulevaisuuden kehittämisaskeleita.

 

 

Pienillä muutoksilla paljon aikaan

 

Lok 6
Kirjoittaja: Satu Kiuru
2

”Ei sieltä mitään löydä, sehän on tiedon hautausmaa”
"Onhan siellä ruokalista"
"Soitan mieluummin ja kysyn, intran tietoon ei voi luottaa"

 

Kuulostaako tutulta? Aivan varmasti. Lähes jokaisen yrityksen intranet on rakennettu organisaatiokaavion pohjalta miettimättä sen tarkemmin mihin tarpeeseen tieto on tarkoitettu ja miten tieto nivoutuu osaksi yrityksen prosesseja ja käytäntöjä.  Ikään kuin jokainen intranetin osio olisi oma urheilukentän ratakaistaleensa, jota pitkin juostaan lähdöstä maaliin poikkeamatta vierustoverin puolelle.