Loppujen lopuksi

isa

"Kohtalo" puuttui peliin Lähivakuutuksessa sosiaalisen median osalta. Tai ei ehkä kohtalo niinkään, vaan huolellinen ja järjestelmällinen toiminnan suunnittelu. Töihin palkattiin nimittäin henkilö, jonka tehtävänä on pelkästään, tarkalleen ja ainoastaan, vastata sosiaalisen median suunnittelusta ja toteutuksesta. Jatkamme kumppanuuksien esittelyä hänen kanssaan somessa. En tiedä, huomasiko työnantaja, että meikäläisen säestyksellä asia etene mihinkään vai nähtiinkö kehitysajatukset niin rikkaiksi, että niihin halutaan panostaa kunnolla.

Sisältöehdotukseni ja ideani ovat saaneet todella hyvän vastaanoton. Projektitehtäväni kautta olen lisäksi päässyt tutustumaan uusiin ihmisiin, joiden kanssa verkostoituminen olisi ilman kehittämistehtävää jäänyt vähemmälle. Lisäksi väitän, että Haaga-Heliassa opiskeluni ansiosta sekä omien pyrkimyksieni ansiosta omat työtehtäväni muuttuvat täysin vuoden vaihteessa . Tulen toimimaan päätoimisesti kehitystehtävissä, joista kumppanuudet muodostavat leijonanosan.

Riskienhallinnassa ollaan ottamassa käyttöön asiakaspalautejärjestelmä myös vakuutuslajeissa, joissa sitä ei aiemmin ole ollut. Idea on siis aktiivisesti vastata ja vaikuttaa kielteiseen asiakaspalautteeseen kääntämällä negatiivisia poikkeamia positiivisiksi. Ainakin yritämme todella vaikuttaa asioihin ennalta, ennen mahdollista kielteistä julkisuutta.

Tästä on hyvä jatkaa ja viedä asioita eteenpäin. Hyvää ja rauhallista joulua kaikille!

Projekti

Asiakasviestintää Facebookissa

Lähivakuutuksessa korvaustoiminnan strategian keskeinen osa ovat kumppanuudet. Kumppanuuksien kautta pyritään tuottamaan parempi asiakaskokemus sekä lisäämään kustannustehokkuutta korvauspalveluissa. Tavanomaisen asiakasviestinnän lisäksi kumppanuuksia halutaan markkinoida paikallisten Lähivakuutusten facebook-sivuilla, joita ollaan ottamassa käyttöön. Facebookin mukaan ottaminen asiakasviestintään, ja nimenomaan paikallisessa muodossa, kertoo Lähivakuutuksen halusta olla asiakasta lähellä myös verkossa.

  • asiakasviestintä
  • kumppanuudet
  • riskienhallinta
Ari Rönkä KIRJOITTI:
Hieno homma, olet varmasti ollut juuri se promoottori, joka on saanut tämän positiivisen kehityksen aikaan. Jonkunhan on nostettava kissa pöydälle, jotta asiat etenevät haluttuun suuntaan! Nyt se olit sinä, hyvä!

Menestystä Uudelle Vuodelle uusien projektien merkeissä!
Lähetetty To, 09/29/2016 - 14:30
Mervi Jokela KIRJOITTI:
Onnittelut Jarkko!

Juuri näin se pitääkin mennä, että kehittämisprojektit ovat aitoja ja muutoksia aiheuttavia - sekä tekijälleen että ympäristölleen. Kehittämishanke-esityksiä seuranneena, on saanut todeta useammankin projektin toteuttajan siirtyneen hankkeen myötä, joko aivan uudelle alueelle tai tasolle.

Menestystä uudelle vuodelle ja uusiin tehtäviin!
Lähetetty To, 09/29/2016 - 14:30
Mervi Jokela KIRJOITTI:
Satuin näkemään yrityksenne tv-mainoksen tiedostojen palautusturvasta. Hyvin ajankohtaista! Oliko myös tämä yksi projektisi esille tuomista ideoista? Projektisi tulos on vaikuttava!
Lähetetty To, 09/29/2016 - 14:31
Janitta Korpi-… KIRJOITTI:
Olisi kiva kuulla miten teidän hanke on edistynyt. Onko tullut lisää ideoita? Olisiko konkreettista esimerkkiä siitä miten olette saaneet negatiivisen asiakaspalautteen käännettyä positiiviseksi firmallenne? Vai jäikö vain hyväksi yritykseksi?
Lähetetty To, 09/29/2016 - 14:32
Vilma Kuke KIRJOITTI:
Tämä sinun tapauksesi on hieno esimerkki siitä, miten sinnikäs uurastus tuottaa tulosta! Kehittämisehdotuksesi on otettu "vakavissaan", josta myös tämä lisäresurssointi on osoitus.

Onnea hankkeelle ja uusiin tehtäviisi!
Lähetetty Ti, 11/01/2016 - 09:34